Τετάρτη 15 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Από έφηβοι... νέοι

Με τη μισή δωδεκάδα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων στη Νέα Ζηλανδία θα παρουσιαστεί η Εθνική νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στη Ρόδο (16-26 Ιούλη). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής νέων ανδρών, Κώστας Μίσσας, επέλεξε για τη δωδεκάδα τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Νίκο Παππά, Βαγγέλη Μάντζαρη, Λεωνίδα Κασελάκη, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, που διακρίθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, αλλά και τους νέους Χάρη Γιαννόπουλο, Σπύρο Μούρτο, Γιώργο Μπόγρη, Βαγγέλη Σακελλαρίο, Ζήση Σαρικόπουλο και Ευθύμη Τσακαρέλη.

Η πρεμιέρα θα γίνει απέναντι στο Βέλγιο την Πέμπτη (16/7) στο «Βενετόκλειο», ενώ ακολουθούν Ιταλία και Γαλλία στην πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως οι αγώνες της ελληνικής ομάδας θα μεταδοθούν απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

  • Ο Κώστας Κουφός και ο Νικ Καλάθης θα αφιχθούν στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας. Οι δύο ομογενείς παίκτες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ 2009.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ