Τετάρτη 15 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Καλύφθηκε στον... άσο

Στο Αρη, τουλάχιστον μέχρι το 2012, θα παραμείνει ο Μιχάλης Σηφάκης, που χτες ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κίτρινους». Ο Ελληνας τερματοφύλακας ήρθε πέρσι στην ομάδα από τον ΟΦΗ (είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό αρχικά) και κέρδισε τη θέση του βασικού. Την ίδια ώρα και επίσημα από χτες ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Μιχαήλ Πέσκοβιτς είναι παίκτης της ομάδας αφού υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του. Παράλληλα οι «κίτρινοι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Λέμπο, αφού αν και είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά.

  • Προσφυγή κατέθεσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Γιάννινα. Αφορμή αποτέλεσε η προ μερικών ημερών ενημέρωση που έλαβαν από την ΠΑΕ ότι η επιθυμία της ομάδας είναι να τερματίσει τη συνεργασία μαζί τους, θέτοντάς τους παράλληλα εκτός προετοιμασίας. Στη σχετική απόφαση κατέληξαν οι Παγώνης, Γόγολος, Λουμπούτης, Κουτσοσπύρος, ενώ ο Σιλά επέλεξε να μην ακολουθήσει τη συγκεκριμένη... οδό.
  • Στο δυναμικό του Πανιωνίου έως το καλοκαίρι του 2011 θα ανήκει ο Μανώλης Σκούφαλης. Η ΠΑΕ Πανιώνιος επέκτεινε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή για έναν ακόμη χρόνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ