Παρασκευή 22 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογοαπολογιστική του ΣΦΕΑ 1967-'74

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, του κτιρίου Μουσείου Αντιδικτατορικής Δημοκρατικής Αντίστασης, στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα (στάση μετρό «Μέγαρο Μουσικής»), την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 Μάη 2009

ή λόγω έλλειψης απαρτίας και λόγω των ευρωεκλογών, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009, στις 10.30 π.μ.

Τα ΘΕΜΑΤΑ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:

-- Απολογισμός Δράσης του ΔΣ

-- Οικονομικός Απολογισμός.

-- Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

-- Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δράσης και του Οικονομικού Απολογισμού.

-- Προγραμματισμός δράσης.

-- Υποβολή και ψήφιση Προτάσεων.

-- Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.

-- Εκλογή Νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και Νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

  • Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ και την Εξελ. Επιτροπή πρέπει να υποβληθούν εγγράφως στο Γραφείο του Συνδέσμου, το αργότερο 2 μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση (Παρασκευή έως 9.00 μ.μ.).
  • Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η εγγραφή μέλους έχει οριστεί σε 3 ευρώ και η ετήσια συνδρομή σε 5 ευρώ.
  • Το δικαίωμα ψήφου με εξουσιοδότηση ισχύει για ένα και μόνο μέλος. Κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπήσει περισσότερους από έναν.
  • Κάθε προσερχόμενο μέλος παρακαλείται να δηλώνει την παρουσία του και να υπογράφει, και σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης ή τηλεφώνου να ενημερώνει το Σύνδεσμο.

Το ΔΣ του ΣΦΕΑ 1967 - 1974.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ