Κυριακή 15 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Εντός έδρας οι πρωτοπόροι

Εύκολα θεωρητικά έργο έχουν Ατρόμητος και Γιάννενα

ICON

Εύκολα θεωρητικά έργο έχουν Ατρόμητος και Γιάννενα
Θεωρητικά εύκολο έργο έχουν σήμερα οι δυο πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, Γιάννενα και Ατρόμητος. Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα και ο τεχνικός των κυανόλευκων Γκιγιέρμο Ογιος δηλώνει: «Γνωρίζουμε ότι η ομάδα της Ρόδου είναι δυνατή όμως στην έδρα μας έχουμε το πάνω χέρι. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Στην αντίπερα όχθη ο κόουτς των νησιωτών Παύλος Δερμιτζάκης τονίζει: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας στην έδρα της και αυτό κάνει το έργο μας πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ό,τι βγει».

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει την ουραγό Καστοριά και είναι αναμφίβολα το φαβορί για τη νίκη. Ο τεχνικός του αστεριού Ντράγκαν Κοκότοβιτς είπε: «Μπορεί θεωρητικά να είμαστε το φαβορί όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουμε όλοι».

Οσον αφορά στον προπονητή των «γουναράδων» Ηλία Αποστολίδη επισημαίνει: «Για μας είναι ένα ματς γοήτρου. Εχουμε υποβιβαστεί και προσπαθούμε για την αξιοπρέπειά μας να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: Ατρόμητος - Καστοριά, Εθνικός - Βέροια, Αναγ. Καρδίτσας - Ιωνικός, Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β., Γιάννενα - Διαγόρας, Εθνικός Αστέρας - Ηλυσιακός, Καλλιθέα - Καλαμαριά, Πιερικός - Κέρκυρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ