Τρίτη 10 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες από την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και τους κατά τόπους συλλόγους της, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα που αφορούν τις εργαζόμενες και επιδιώκοντας να πλατύνει ο προβληματισμός και ο αγώνας ενάντια στα προβλήματα της γυναίκας των λαϊκών στρωμάτων και την πολιτική που τα δημιουργεί.

H Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας της ΟΓΕ διοργανώνει την Τετάρτη 11 Μάρτη, στις 7 μ.μ., εκδήλωση - συζήτηση, τιμώντας τις πρωτοπόρες εργάτριες και την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα της ΔΗΚΕΧ, στο παλιό δημαρχείο (Αβάντων 50).

Εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας, με θέμα «Η εργαζόμενη γυναίκα μπροστά στην κρίση και η διευθέτηση του χρόνου εργασίας», την Τετάρτη 11 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (Σμύρνης 37).

Ο Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου της ΟΓΕ πραγματοποιεί την Τετάρτη 11 Μάρτη στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου εκδήλωση με θέμα «Εργάσιμος χρόνος». Θα μιλήσει η Μαριάνθη Αλιφεροπούλου - Χαλβατζή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ