Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Με ασφαλίτικες μεθόδους κατά του ΚΚΕ

Την προβοκατόρικη δράση συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, της επονομαζόμενης «Κ.Ο.Ε.», σε βάρος του ΚΚΕ, καταγγέλλουν με κοινή τους ανακοίνωση η ΚΟΑ του ΚΚΕ και η ΚΝΕ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταγγέλλουν την προβοκατόρικη δράση και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η οργάνωση "Κ"ΟΕ - "Κομμουνιστική" Οργάνωση Ελλάδας, με σκοπό να συκοφαντήσει το ΚΚΕ και την πολιτική του. Με αφίσες και ανακοινώσεις προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να σπιλώσει την πολιτική του ΚΚΕ.

Η "Κ"ΟΕ, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή σύμμαχος του ΣΥΝ, με ασφαλίτικο τρόπο και "επιχειρήματα" που αναπαράγουν τον αντικομμουνιστικό οχετό που θυμίζει άλλες εποχές, μπροστά και στο 18ο Συνέδριο του Κόμματος, παίρνει τη σκυτάλη από λογής κονδυλοφόρους και δίνει τα ρέστα της.

Με την τακτική του "λέγε ψέματα και στο τέλος κάτι θα μείνει" η "Κ"ΟΕ αναμασά όλες τις χρεοκοπημένες θεωρίες των οπορτουνιστών και καταλήγει στη γνωστή χυδαία αντικομμουνιστική επίθεση περί συμμαχίας ΚΚΕ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., καραμπινάτη προβοκάτσια και ψευτιά που προωθεί και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Η "Κ"ΟΕ έφτασε στο σημείο να πει ότι το ΚΚΕ έκανε δήλωση νομιμοφροσύνης στη ΝΔ. Παραποιεί κείμενα του ΚΚΕ, συκοφαντεί την ιστορία και στελέχη του Κόμματος. Τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιούσε και ο Μανιαδάκης.

Αυτό που ενοχλεί την "Κ"ΟΕ είναι ότι το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης του εργατικού - λαϊκού κινήματος ενάντια στην κρίση, στη δολοφονία του μαθητή, ενάντια στις απολύσεις, όπως στα JUMBO. Ενώ το ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη του, 90 χρόνια από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, πολεμούν αδιάλλακτα και αταλάντευτα την αστική τάξη και τα κόμματά της, οι "ηγέτες" της "Κ"ΟΕ γονατίζουν και εκλιπαρούν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξανθρωπίσουν το καπιταλιστικό σύστημα.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία να οργανώσουμε με τη γραμμή της ρήξης και της ανατροπής την αντεπίθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό. Οι προβοκάτσιες της "Κ"ΟΕ μόνο τους ταξικούς αντίπαλους της εργατικής τάξης ωφελούν. Οι "ηγέτες" της "Κ"ΟΕ ματαιοπονούν μαζί με τον ΣΥΝ ότι θα εξανθρωπίσουν την ΕΕ και τον ιμπεριαλισμό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιατί τώρα θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο κόμμα;(2013-05-25 00:00:00.0)
Σάπισε η καραμέλα της «ενότητας»(2011-05-04 00:00:00.0)
Φτηνοί τακτικισμοί(2010-02-23 00:00:00.0)
Υπερασπίζεται την «προγραμματική αντιπολίτευση»(2009-10-24 00:00:00.0)
Αγωνιστικό κάλεσμα αντίστασης(2008-12-20 00:00:00.0)
Ξανά στον τοίχο οι οπορτουνιστές(2008-12-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ