Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Η Αλέκα Παΐζη ... αφηγείται

Το πορτρέτο της κορυφαίας ηθοποιού Αλέκας Παΐζη, που προχτές άφησε την τελευταία της πνοή, παρουσιάζει η εκπομπή «Παρασκήνιο», που θα προβληθεί σε επανάληψη με αφορμή το θάνατό της. Η ίδια θα διηγηθεί γεγονότα από τη ζωή της, τους αγώνες της, τα χρόνια της εξορίας και για την καλλιτεχνική της πορεία.

Η κάμερα της εκπομπής την κινηματογραφεί σε μια συγκλονιστική αφήγηση, χωρίς την παρέμβαση άλλων ομιλητών. Μια κάμερα πάνω της επί μια ώρα, την ακολουθεί στο Εθνικό Θέατρο, στο καμαρίνι, στο σπίτι. Την ακούμε να ξετυλίγει μια συναρπαστική ζωή, μιλώντας για τους γονείς της, την Κρήτη των παιδικών της χρόνων, το Εθνικό Θέατρο, την Κατοχή και τη Μακρόνησο, τον Κάρολο Κουν και τους πάμπολλους ρόλους στο θέατρο και τον κινηματογράφο, τον έρωτα, το θάνατο (ΕΤ-1 19.00).


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ