Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον μόνο δρόμο για να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα την οικονομική κρίση, που είναι η ανασύνταξη του κινήματος και η αποφασιστική ισχυροποίηση του ΚΚΕ, παρουσίασε χτες το απόγευμα στην εργατούπολη της Δραπετσώνας η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε μια πολύ μαζική συγκέντρωση που έγινε στο δημαρχείο της πόλης. Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Δραπετσώνας και Ευγένειας των Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η αίθουσα του δημαρχείου αποδείχτηκε πολύ μικρή για να υποδεχτεί όλον αυτόν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Κομματικών Οργανώσεων δείχνοντας ότι η χτεσινή εκδήλωση αποτέλεσε σημαντικό πολιτικό γεγονός για τους εργαζόμενους της πολύπαθης και χτυπημένης άγρια από την ανεργία πόλης της Δραπετσώνας. Η χτεσινή συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από τις πιο μαζικές που έχει οργανώσει εκεί το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, και ήταν η απτή απόδειξη της ανόδου του κύρους του Κόμματος, ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι συσπειρώνονται στις γραμμές του καταλαβαίνοντας ότι έτσι δίνουν δύναμη στη δύναμή τους.

Πολύ πριν ακόμα η Αλέκα Παπαρήγα ανέβει στο βήμα, η αίθουσα είχε ήδη πλημμυρίσει από εργαζόμενους, νεολαία, γυναίκες και απόμαχους της δουλειάς. Ενώ στη συνέχεια επικράτησε το αδιαχώρητο.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της Δραπετσώνας Α. Χρυσός και η αντιδήμαρχος Ξ. Φωτίου.

Μετά την ομιλία ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ