Σάββατο 31 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΠΑΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Γυρίζουμε την πλάτη...

...στις συμβιβασμένες ηγεσίες

Τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς στο Μοριά και σε όλη την Ελλάδα χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥ Πελοποννήσου και καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες της Πελοποννήσου να συνεχίσουν τους αγώνες τους ενάντια στις αντιαγροτικές πολιτικές της ΕΕ, ενάντια στην ΚΑΠ που τους ξεκληρίζει.

Παράλληλα, καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες «να γυρίσουν την πλάτη στις ξεπουλημένες - συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ, αλλά και στους "όψιμους" υποστηριχτές των μικρομεσαίων αγροτών, αγροτοπατέρες των τοπικών ενώσεων, ομάδων παραγωγών που έστησαν το μπλόκο στον Ισθμό, και όπως αποδείχτηκε, με σκοπό να ξεφουσκώσει η οργή των αγροτών που συμμετείχαν. Παράλληλα, όλη αυτή η "φιέστα" που προσπάθησαν να στήσουν οι ξεπουλημένοι φάνηκε ότι αποτελούσε μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου για να χτυπηθούν οι αγώνες και τα μπλόκα της αγωνιζόμενης αγροτιάς σε όλη την Ελλάδα».

Καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Οι αγροτοπατέρες συνδικαλιστές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και οι ΣΥΝακόλουθοί τους έγιναν "λαγοί" πριν καν τους δεχτεί ο κ. υπουργός και τους τάξει ψίχουλα. Τόλμησαν μάλιστα να καταγγείλουν όσους αντέδρασαν σε αυτό τους το ξεπούλημα ότι δεν είναι αγρότες. Τα κλαψουρίσματα και τα συγνώμη εκ των υστέρων (κ. Πεβερέτου κ.ά.) δεν μπορούν να κοροϊδέψουν ξανά τους αγρότες. Οι μάσκες έπεσαν για άλλη μια φορά».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ