Τρίτη 17 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Τα βλέμματα σε Ρώμη, Γλασκόβη

Σε Ρώμη και Γλασκόβη επικεντρώνονται τα περισσότερα βλέμματα στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ που ξαναρχίζει μετά από 15 ημέρες απραξίας. Στη σημερινό πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής, στη... δράση μπαίνουν οι ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους από 1 έως 4.

Ενα από τα παιχνίδια που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό του «Ολύμπικο», όπου η Λάτσιο θα φιλοξενήσει την Αρσεναλ για το δεύτερο όμιλο. Οι «Λατσιάλοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στο «Χάιμπουρι» που τους άφησε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Παράλληλα, με νίκη κάνουν και ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στη βαθμολογία. Απουσίες εκτός του Σενσίνι δεν υπάρχουν, ενώ στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται και η αγωνιστική ανάκαμψη του Κρέσπο. Στην αντίπερα όχθη στόχος των «κανονιέρηδων» είναι να φύγουν χωρίς απώλειες από τη Ρώμη, πράγμα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τόνι Ανταμς.

Στη Γλασκόβη, για τον τέταρτο όμιλο, η Ρέιντζερς και η Γαλατάσεραϊ κοντράρονται στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του ομίλου. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο ρετιρέ με 6 βαθμούς και όποια νικήσει σήμερα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της κορυφής. Οι Σκοτσέζοι δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ από τη Γαλατά θα λείψει ο Σουάτ. Τέλος, για τον όμιλο του Ολυμπιακού η Βαλένθια θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στη Λιόν εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σπόρτιγκ-Σπάρτακ Μόσχας, 2ο ΟΜΙΛΟΣ: Λάτσιο-Αρσεναλ, Σαχτιόρ-Σπάρτα Πράγας. 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Λιόν-Βαλένθια. 4ος: Ρέιντζερς-Γαλατάσεραϊ, Στουρμ Γκρατς-Μονακό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ