Τρίτη 17 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρεμιέρα στο Σαπόρτα

Αρης και Μαρούσι ανοίγουν την αυλαία με αντιπάλους την Μπεσίκτας  και τη Βαλένθια αντίστοιχα

Μετά τη χτεσινή πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα της ULEB τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της ΦΙΜΠΑ με το Κύπελλο Σαπόρτα να ανοίγει την αυλαία του με τη συμμετοχή δυο ελληνικών ομάδων. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας και το Μαρούσι τη Βαλένθια.

Πρόβλημα με Φόρεστ

Ηταν που ήταν βαρύ το κλίμα στον Αρη ήρθε και το πρόβλημα με τον Φόρεστ και κάθε άλλο παρά ιδανικό θεωρείται λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, που γίνεται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Μπεσίκτας (18.30). Με δήλωσή του ο Αμερικανός παίκτης, με αφορμή μια καθυστέρηση στην καταβολή της δόσης στο συμβόλαιό του τόνισε ότι «Θα προπονούμαι με την ομάδα, αλλά στα επίσημα παιχνίδια δεν παίζω». Αμέσως... όλη η ομάδα, μαζί κι ο εκπρόσωπός του, «έπεσαν πάνω του» για να τον μεταπείσουν και τελικά τα κατάφεραν. Στα αγωνιστικά ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Φίριτς, ενώ στον αντίποδα, προβληματισμό προκαλεί η απουσία του Σιούτη, αν και η πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναμένεται να καλύψει το κενό. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα επιστρατευτεί και ο παροπλισμένος, ως τώρα, Γιώργος Φλώρος. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραγνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουμε. Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά θα την παλέψουμε τη νίκη», είπε ο Σάκοτα, ο οποίος φέρεται εκνευρισμένος, επειδή δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Καρακίτσο.

Προσοχή στη Βαλένθια

Χωρίς τον Δημήτρη Μαρμαρινό που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας το Μαρούσι υποδέχεται σήμερα τη Βαλένθια για την ίδια διοργάνωση. «Είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να την προσέξουμε. Η Βαλένθια είναι μια κλασική ισπανική ομάδα, που τρέχει χωρίς πολλά συστήματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Θα ήταν πολύ καλό για το Μαρούσι να ξεκινήσουμε με νίκη στη διοργάνωση», δήλωσε ο Σωτήρης Νικολαΐδης από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας. Στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα τεθούν τόσο ο Ασράφ Αμάγια, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατό του, όσο και ο Τζίμι Ολιβερ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα με το χέρι του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πρεμιέρα σήμερα για ΑΕΚ και Αρη(2016-10-18 00:00:00.0)
Δυσκολίες για δύο(2009-10-28 00:00:00.0)
Αισιοδοξία για πρόκριση(2006-09-12 00:00:00.0)
Μαγνήτης η Γλυφάδα(2002-01-12 00:00:00.0)
«Μεθυσμένη» πολιτεία η Νέα Σμύρνη(2000-11-07 00:00:00.0)
Εντυπωσίασαν Περιστέρι και Αρης(2000-10-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ