Πέμπτη 1 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
φωτο

Στη μνήμη των συντρόφων: Μπελογιάννη Ν., Ηλέκτρας Αποστόλου, Ερυθριάδη, Πλουμπίδη, Τατάκη, Αύρας Παρτσαλίδη, Φλωράκη, Καλούδη, Τρικαλινού, Ρούλας Κουκούλου, Κ. Λουλέ, Β. Εφραιμίδη, Σπ. Κωτσάκη, Στ. Παπαγιάννη, Λούλας Λογαρά, Α. Αμπατιέλου, Κ. Βασάλου, Στρ. Τσαμπή, Παπαγιωργάκη, Καλαμπόγια, Τερζόγλου, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, ως β΄ δόση, μέσω της ΚΟ του «Ριζοσπάστη», 500 ευρώ.

Θ. Μ.

φωτ. 2

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΓΙΑ και της συντρόφισσάς του στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΓΙΑΣ, τα παιδιά τους προσφέρουν στο ΚΚΕ για τα 90χρονα και το 18ο Συνέδριο 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ του «Ρ».

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΒΙΚΤΩΡΑ ΔΗΜΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που «έφυγε» το Γενάρη του '96. Και της αγαπημένης μας θείας, επίσης αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, της ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ, προσφέρουμε για το 18ο Συνέδριο 30 ευρώ και 30 ευρώ στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ Αν. Συνοικιών Θεσ/κης.

Η σύζυγός του Αμαλία-Μάρω και ο γιος του Γιώργος Δήμου

***

φωτο 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑ και του ΣΤΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και των αδελφών του που εκτελέστηκαν στον Εμφύλιο, η Ναυσικά Δημητροπούλου και τα αδέλφια της προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αμπελοκήπων.

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ προς τιμή του 18ου Συνεδρίου, μέσω ΚΟ Ντεπώ Θεσσαλονίκης.

***

φωτο

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΙΟΥΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ και 5 χρόνια από τον χαμό του γιου μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ. Στη μνήμη τους προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ.

ΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡ
ΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡ
Απόστολος Παπαγγέλου

***

Στη μνήμη της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ και του ΓΙΑΝΝΗ και της ΑΝΝΑΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ, προσφέρω, μέσω ΚΟ Ανω Νέας Κυψέλης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τα 90χρονά του.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

***

φωτό

Ο αξέχαστος ανιψιός μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ, μαθητής του 4ου Λυκείου Χαλανδρίου σκοτώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1990. Πέρασαν από τότε 19 χρόνια και είμαστε ακόμη με μεγάλη στενοχώρια για τον άδικο χαμό του.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης, στη μνήμη της μητέρας μας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑ προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κώστας και Ιουλία Τσιόδρα

***

Σα φίλος και σύντροφος μας, έφυγε για πάντα ο ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ στις 16/9/2008. Μας ξάφνιασε ο θάνατός του, ήταν μεγάλη απώλεια. Μας γέμιζε χαρά και ελπίδα. Ηταν από οικογένεια συντρόφων και πολύ καλός οικογενειάρχης. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής προς τιμή του 18ου συνεδρίου του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Οι σύντροφοι Γιώργος Κανδρής, Μάκης Παπαπολυχρονίου

* Επίσης, στη μνήμη του ΑΝΘΟΥΛΗ ΦΙΛΙΠΠΑ, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του, τα μέλη της ΚΟ Αγίας Παρασκευής, αντί στεφάνου, προσφέρουμε 100 ευρώ για τα 90χρονα του Κόμματος.

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

φωτο

Στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ. Δεν πέθανες, αδιάφορο τα χρόνια και εάν περνάνε: Τότε οι νεκροί πεθαίνουνε, όταν τους λησμονάνε... Η ζωή του μας εμπνέει, οι αγώνες του μας οδηγούν. Προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση για τα 90 χρόνια και προς τιμή του 18ου συνεδρίου.

Λιλή - Γιώργος Σωτηρίου

***

Η οικογένεια Σπύρου Αβραμιώτη προσφέρει για το αρχείο του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ στη μνήμη των: ΓΙΑΝΝΗ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ (ΣΠΥΡΑΚΟΥ), ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΤΑ και ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

***

Στις 22 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας το μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουν 150 ευρώ στο κόμμα μας το ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

Στη μνήμη του σύντροφου ΘΕΟΔΩΡΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, από το χωριό Βάγγου Μεγαλοπόλεως και του συγχωριανού του Καπετάν-ΠΕΡΔΙΚΑ του ΔΣΕ, που τον σκότωσαν σε ενέδρα, ο σύντροφός τους από το χωριό Μαυριά Καρυταίνης, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προς τιμή του 18ου συνεδρίου, στην ΚΟΒ Νέας Ερυθραίας.

Γιώργος Δημητρόπουλος, πρόεδρος Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ Νέας Ερυθραίας

***

Στη μνήμη του ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΙΜΩΝΑ και της ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ο Νίκος Ιντζόγλου προσφέρει για ενίσχυση του ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που έχασαν τη ζωή τους όπως ο ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Περικλή, 17 ετών (φωτο) και η ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΗ του Χαραλάμπους, ετών 19. Επίσης στη μνήμη των εγγονών που πρόωρα έφυγαν από τη ζωή, ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΗ ΕΡΙΚ του Μπια, ετών 28 (φωτο) και ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΗ του Παναγιώτη, 21 ετών, όλοι καταγόμενοι από Κάτω Κλείνες Φλώρινας. Και στη μνήμη του αγαπητού γαμπρού μου, ΚΟΥΚΟΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, κατοίκου Παλιουρίου Εβρου που έφυγε από τη ζωή 64 ετών, ο Γιώργος Σημιχανίδης, αγωνιστής Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Εργατοϋπαλλήλων της ΚΟ Πειραιά.

ΡΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πεθερού μου ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τα 90 χρόνια του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

Σεραφείμ Χατζής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε για το αρχείο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηθοποιών, 100 ευρώ.

Η γυναίκα του Μαρία Τουντοπούλου, τα παιδιά του, τα εγγόνια και δισέγγονά του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΗΨΑ, η γυναίκα του Μαργαρίτα Σήψα προσφέρει 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πολυγώνου - Τουρκοβουνίων.

***

Ο Γιώργος Αντεμισάρης στη μνήμη των γονιών του προσφέρει 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Ανω Αγ. Δημητρίου.

***

φωτο

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας η ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΙΟΥ. Στη μνήμη της τα αδέρφια της και τα ανίψια της προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς.

***

φωτο

Στις 25 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας πρόωρα ο γιος και αδερφός μας, ΦΑΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ. Στη μνήμη του, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ για τη στέγαση των αρχείων του 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αντίκυρας.

Η οικογένεια του

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΗ, ο φίλος του Λουκάς Βλάχος προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς.

***

φωτο

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ που πέθανε στις 24/12/1979 η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 400 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

Οι Πάνος και Παναγιώτα Κολλινιάτη, προσφέρουν για ενίσχυση του Κόμματος της εργατιάς, του ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, 400 ευρώ στη μνήμη των αδελφών τους ΓΙΑΝΝΟΥ και ΡΗΝΑΣ, ως και όλων των συγχωριανών τους από την Ποταμιά Λακωνίας που έδωσαν τη ζωή τους για έναν καλύτερο κόσμο.


ΡΑΓΙΑ ΒΑΪΑ
ΡΑΓΙΑ ΒΑΪΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΦΑΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΦΑΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΗΨΑΣ ΤΑξΙΑΡΧΗΣ
ΣΗΨΑΣ ΤΑξΙΑΡΧΗΣ

ΣΑΜΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΑΜΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ

ΕΡΙΚ ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΗΣ
ΕΡΙΚ ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΗΜΙΧΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org