Τρίτη 4 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
Περιοδείες σε χώρους εκπαίδευσης

Πλούσια δράση στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΚΚΕ για τα ΤΕΙ

Περιοδείες στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΚΚΕ για τα ΤΕΙ κάνουν βουλευτές και στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ.

  • Ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, σήμερα Τρίτη κάνει περιοδεία στη Λάρισα. Αναλυτικά το πρόγραμμά του έχει ως εξής: 8.00 επίσκεψη σε ΕΠΑΛ Λάρισας, συζήτηση με μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. 10.30 περιοδεία στο ΤΕΙ Λάρισας. 13.00 συνέντευξη Τύπου στα ΤΕΙ Λάρισας. 17.00 περιοδεία στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. 19.00 περιοδεία στο εμπορικό κέντρο «Pantheon Plaza».

Αύριο Τετάρτη, ο Γ. Πρωτούλης θα περιοδεύσει στο Βόλο: 11.00 περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 12.30 συνέντευξη Τύπου. Το απόγευμα περιοδεία στο ΙΕΚ και στη μαθητεία του ΟΑΕΔ της πόλης.

  • Διήμερη περιοδεία σε Λαμία και Χαλκίδα κάνει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Σήμερα στις 11 π.μ. επισκέπτεται το ΤΕΙ Λαμίας και στις 12 το μεσημέρι δίνει συνέντευξη Τύπου. Αύριο στις 11 το πρωί επισκέπτεται το ΤΕΙ Χαλκίδας και στις 12 το μεσημέρι δίνει συνέντευξη Τύπου.
Αλλες περιοδείες

Ακόμα, στο πλαίσιο της καμπάνιας για τα ΤΕΙ, οργανώνονται σήμερα Τρίτη οι παρακάτω περιοδείες σε τμήματα των παρακάτω σχολών:

ΑΣΠΑΙΤΕ, 10 π.μ., ο Δ. Εφιετζής, μέλος του γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

ΣΤΕΦ Αθήνας, 2 μ.μ., ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

ΣΤΕΦ Αθήνας, 10 π.μ. και ΣΔΟ Αθήνας, 12 το μεσημέρι, η Ελένη Μπάγια, μέλος του γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ.

ΣΔΟ Ηρακλείου Κρήτης, 10 π.μ., ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ