Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συγχαρητήρια

Η μεγάλη επιτυχία του Κώστα Κεντέρη χαροποίησε όλους τους Ελληνες, ιδιαίτερα όμως τους Μυτιληνιούς. Μεταξύ τους ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρος Σκοπελίτης, που σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη χαρά που αισθάνομαι για τη νίκη του Κώστα Κεντέρη και να συγχαρώ τους γονείς του, για τη μεγάλη επιτυχία του παιδιού τους.

Ο Κώστας μάς έκανε όλους υπερήφανους.

Με το πείσμα και την επιμονή του, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις αντιξοότητες που του παρουσιάστηκαν και να αποδείξει σε όλους εκείνους που τον είχαν ξοφλημένο και τον είχαν θέσει στο περιθώριο για αρκετό καιρό, ότι δεν ήταν ικανοί να προσμετρήσουν την αγάπη αυτού του παιδιού για τον αθλητισμό και τη διάκριση.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω τον Κώστα όταν ήμασταν και οι δύο υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ, της σημερινής Δημοτικής Αρχής, και να εκτιμήσω το χαρακτήρα του που μαζί με τ' αθλητικά του προσόντα, συνθέτουν μια αξιοζήλευτη προσωπικότητα.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, Κώστα για τη μεγάλη σου επιτυχία και για την περηφάνια που μας έκανες να νιώσουμε.

Εκείνο δε που έχω να τονίσω καταλήγοντας, είναι το κατόρθωμά σου να βρει μιμητές ανάμεσα στη νεολαία του τόπου μας.

Και το χρειαζόμαστε αυτό.

Το έχουμε απόλυτη ανάγκη στους σημερινούς καιρούς, που γίνονται πολύμορφες προσπάθειες από τους ιθύνοντες κύκλους να κρατηθεί η νεολαία μακριά από τους στίβους της αθλητικής και κοινωνικής πάλης. Ξανά συγχαρητήρια Κώστα και πάντα επιτυχίες στην αθλητική και γενικότερα στην όλη ζωή σου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ