Σάββατο 21 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Χαράτσι μέχρι και 80 ευρώ στους παιδικούς σταθμούς

Ανακοίνωση - καταγγελία των ΚΟΒ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ για την απόφαση της δημοτικής αρχής που πρόσκειται στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Απόφαση να επιβληθούν για πρώτη φορά τροφεία στους παιδικούς σταθμούς της Νέας Σμύρνης πήρε η διοίκηση του δήμου που στηρίζεται από το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Τα τροφεία που επιβλήθηκαν φτάνουν μέχρι και 80 ευρώ το μήνα και είναι κλιμακούμενα ανάλογα με το εισόδημα.

Το γεγονός αυτό καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Ν. Σμύρνης του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι οι αυξήσεις αυτές αποτελούν «εμπαιγμό» προς τις λαϊκές οικογένειες, ενώ επισημαίνουν και τη στήριξη των παρατάξεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε αυτή την απόφαση της διοίκησης.

«Οι ΚΟΒ Ν. Σμύρνης του ΚΚΕ καταγγέλλουν στους δημότες την απόφαση της δημοτικής αρχής και του ΔΣ του νομικού προσώπου παιδικών σταθμών, για την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς», τονίζεται εξαρχής. Και συνεχίζει: «Σε μια εποχή παρατεταμένης ακρίβειας, ανεργίας και οικονομικού αδιεξόδου για τη λαϊκή οικογένεια, που έρχεται σαν συνέπεια της εφαρμοζόμενης πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και που επιβάλλει η ΕΕ, οι δημότες καλούνται, για μια ακόμη φορά, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν το κόστος λειτουργίας των παιδικών σταθμών».

«Η δημοτική αρχή εμπαίζει τους δημότες», τονίζει και σημειώνει ότι «μόνο ως φάρσα, αλλά και χοντροκομμένος εμπαιγμός σε βάρος των εργαζομένων της πόλης μπορεί να θεωρηθεί η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια, με αίτημα να καταργηθούν τα τροφεία γενικά (χωρίς να λέει τίποτα για τη δημοτική αρχή που στηρίζει)».

Ολα αυτά, καταγγέλλουν οι ΚΟΒ Ν. Σμύρνης, τη στιγμή που «η "αριστερή" δημοτική αρχή της πόλης, που με "φανατισμό" στήριξε και στηρίζει η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, πέρσι, τέτοια εποχή, ήταν έτοιμη να μοιράσει πακτωλό χρημάτων, χάρισμα ουσιαστικά, στην ΠΑΕ Πανιώνιος για να "μειώσει το περιβαλλοντικό πρόβλημα από τη δημιουργία νέου γηπέδου - εμπορικού κέντρου", χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι είναι οικονομικά εύρωστος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ