Πέμπτη 15 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μιχάλης Ιγνατίδης
Μιχάλης Ιγνατίδης
Φωτ.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΛΑΝΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, ανάλωσε τη ζωή του στον αγώνα για τα ιδανικά του ΚΚΕ, τα οποία υπερασπιζόταν ως το τέλος της ζωής του. Υπήρξε αταλάντευτος και ασυμβίβαστος στον αγώνα για την ειρήνη, την εθνική ανεξαρτησία, τη δημοκρατία, το σοσιαλισμό και την κοινωνική πρόοδο της χώρας.

Στη μνήμη του, για τη σημερινή γιορτή του και τα 90χρονα του Κόμματός μας προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Επαψε να χτυπά η καρδιά του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης-ΕΛΑΣ και μαχητή του ΔΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΛΕΤΕΑ.

Στη μνήμη του ο Παν. Νικολόπουλος, η Ξανθή, η Ελένη, η Ευγενία, η Ελπίδα, η Κατίνα, η Μαρία και η Μένη προσφέρουν 80 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ στην ΠΑΑΤΑΘ και 50 ευρώ στην ΠΕΚΑΜ.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος και αξέχαστος σύζυγος και πατέρας ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μαχητής του ΔΣΕ και πάντα πιστός στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του παππού ΘΑΝΑΣΗ, της γιαγιάς ΣΑΛΟΝΑΣ, της θείας μας ΣΗΜΕΛΑΣ και των θείων μας ΗΡΑΚΛΗ και ΠΕΡΙΚΛΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταξουργείου.

Η σύζυγος: Λίζα Ιγνατίδου

Τα παιδιά: Ηρακλής και Θανάσης

Αχιλλέας Μπλάνας
Αχιλλέας Μπλάνας
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ακούραστου αγωνιστή στη ζωή και στον αγώνα ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΕΡΑΦΙΔΗ οικοδόμου, ο οποίος με επιμονή, δύναμη και δράση έζησε χωρίς συμβιβασμούς, πάντα στο πλευρό του ΚΚΕ, και αμείλικτος εχθρός του οπορτουνισμού, οι σύντροφοί του Νίκος Καλλιγιαννίδης και Σούλα Κωνσταντινίδου προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας.


Λάζαρος Σεραφίδης
Λάζαρος Σεραφίδης

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΕΑΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ