Σάββατο 19 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Μετά τις γιορτές οι καταθέσεις

Μετά το Πάσχα θα καταθέσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Α. Καραφλό τρεις ακόμη φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ντόπιγκ που συγκλονίζει τον αθλητικό κόσμο της χώρας μας. Προθεσμίες για να καταθέσουν μετά το Πάσχα ζήτησαν και έλαβαν ο γιατρός της ομάδας, ο Λαρισαίος εισαγωγέας της επίμαχης ουσίας που εντοπίστηκε στους αθλητές, καθώς και ο φαρμακοποιός από τον Κολωνό, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην παρασκευή ουσιών. Από τους τρεις ο γιατρός έλαβε προθεσμία για τις 6 Μάη, ενώ για τις 12 Μάη πήραν προθεσμία οι άλλοι δύο.

Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Α. Καραφλός απέστειλε αίτημα δικαστικής συνδρομής στις αρμόδιες γερμανικές αρχές, προκειμένου να του χορηγηθούν τα στοιχεία των ελέγχων του Εργαστηρίου της Κολωνίας για τα δείγματα των 11 αθλητών της άρσης βαρών. Επίσης, ο ίδιος εισαγγελικός λειτουργός με παραγγελία του προς τον υπεύθυνο του ελέγχου αντιντόπινγκ του ΟΑΚΑ Κ. Γεωργακόπουλο ζητάει να πραγματοποιηθεί δεύτερος έλεγχος στα δείγματα των αθλητών που είχαν βγει αρνητικά, όπως υποστηρίζουν μέλη της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ