Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
παίζονται ακόμα

«Το Μαύρο Μπαλόνι», της Ελίσα Ντάουν.

Μια συγκινητική και συναισθηματική ταινία για τα αυτιστικά παιδιά. Η ταινία προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους θεατές και να τους «αναγκάσει» να δουν με «άλλο μάτι» τα πληγωμένα αυτά άτομα. Τα οποία έχουν δικαίωμα στη ζωή, αφού είναι και αυτά ανθρώπινες υπάρξεις!

Παίζουν: Ρις Γουέικφιλντ, Τζέμα Ουόρντ, Λουκ Φορντ, Τόνι Κολέτ.

«Αποστολή στην Μπριζ», του Μάρτιν Μακ Ντόνα.

Ενα καταπληκτικό ντεκόρ, η πόλη Μπριζ του Βελγίου, μέσα στο οποίο εξελίσσεται μια αλλοπρόσαλλη και χωρίς νόημα ιστορία! Δυο πληρωμένοι εκτελεστές της πλάκας σκοτώνουν κατά λάθος ένα παιδί (ο ένας από τους δυο). Ο ιθύνουν νους, το αφεντικό τους, τους στέλνει στη θαυμάσια μεσαιωνική πόλη Μπριζ «για να περάσουν μερικές μέρες ξεκούρασης». Υστερα διατάζει τον έναν να σκοτώσει εκείνον που σκότωσε το παιδί. Στο τέλος της ταινίας, η Μπριζ γεμίζει πτώματα (γιατί δεν πρέπει να δολοφονούμε παιδιά). Τα οποία πτώματα λερώνουν τα θαυμάσια πλακόστρωτα!

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίζον, Ρέιφ Φάινς.

«Superhero Movie,του Κρεγκ Μάζιν.

Ενας νεαρός με απίστευτες υπερδυνάμεις μένει άπραγος και παρακολουθεί τον κόσμο που χάνεται. Δυστυχώς, γι' αυτόν και τον κόσμο, ο σούπερ ήρωάς μας δε γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει τη χαρισματική δύναμή του. Ομως, κάποια μέρα μαθαίνει, και ο κόσμος σώζεται! Ενας ακόμα κινηματογραφικός σούπερμαν. Τι να πει κανείς!

Παίζουν: Ντρέικ Μπελ, Σάρα Πάξτον, Λέσλι Νίλσεν, Πάμελα Αντερσον.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ