Σάββατο 22 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
Σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας της ΚΝΕ

Στις 11π.μ. στην πρεσβεία της Τσεχίας

Απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απαγόρευσης της ΚΝ Τσεχίας και με σύνθημα «ο αντικομμουνισμός δε θα περάσει!», η ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, στις 11 το πρωί, μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Τσεχίας (Γ. Σεφέρη 6, Παλαιό Ψυχικό - με τη λεωφορειακή γραμμή 603 με αφετηρία την Κάνιγγος και αποβίβαση στη στάση Πλατεία Ελευθερίας στο Π. Ψυχικό).

Η ΚΝΕ καλεί σε συναγερμό τη νεολαία και το λαό να καταδικάσουν την απόφαση που εξέδωσε δικαστήριο της Τσέχικης Δημοκρατίας την Τετάρτη 19 Μάρτη, η οποία βγάζει εκτός νόμου την Κομμουνιστική Νεολαία Τσεχίας και θυμίζει ότι η κυβέρνηση της Τσεχίας, κυβέρνηση χώρας - μέλους της ΕΕ, μεθόδευε συστηματικά αυτήν την απόφαση εδώ και δύο χρόνια, με στόχο να εξαναγκάσει τους νέους κομμουνιστές της Τσεχίας να απαρνηθούν την κομμουνιστική ιδεολογία, το μαρξισμό - λενινισμό και την ταξική πάλη.

Παρά την αντιδημοκρατική απαγόρευση η ΚΕΝ Τσεχίας προχωράει σήμερα και αύριο στη διενέργεια του προγραμματισμένου Συνεδρίου της και διατρανώνει τη θέλησή της να συνεχίσει τη δράση της με το ίδιο πρόγραμμα και τον ίδιο τίτλο παρά τις απειλές που εξαπολύονται ακόμα και ποινικές διώξεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ