Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: Απλήρωτοι παραμένουν και 10 περίπου εργαζόμενοι στον υπεργολάβο Τσόκο, ο οποίος, μέσω της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑΤ, δραστηριοποιείται στα έργα της Εγνατίας Οδού στο εργοτάξιο του Στρυμωνικού. Παραμονές των γιορτών, ο εργολάβος χρωστάει σε Ελληνες και μετανάστες οικοδόμους δεδουλευμένα ακόμα και από το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο απόφασης της Γενικής τους Συνέλευσης, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη συναδέλφων τους που απολύθηκαν από τη Δημοτική Επιχείρηση. Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το σωματείο για να αποφασίσει την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

ΑΛΙΕΡΓΑΤΕΣ: Τρεις αλιεργάτες τραυματίστηκαν ελαφρά όταν εξερράγη θερμάστρα σε αλιευτικό σκάφος, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί λίγη ώρα πριν αποπλεύσει το καΐκι με προορισμό το Βόρειο Αιγαίο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, που διερευνά το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η θερμάστρα εξερράγη και η φωτιά επεκτάθηκε στο εσωτερικό του σκάφους. Με ελαφρά εγκαύματα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ένας 57χρονος και δύο Αιγύπτιοι αλιεργάτες, ηλικίας 35 και 37 ετών αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ