Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Οχτωβριανή Επανάσταση

Αφιερωμένες στα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούν ΚΟ του ΚΚΕ αυτήν την περίοδο. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω:

Σήμερα, Σάββατο

-- Από την Αχτίδα Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην Λουίζα), στον Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Η Βορειοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου. Θα μιλήσει ο Κουλούρης Γιάννης, Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής.

-- Σε εκδήλωση, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου) καλεί η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ τους μετανάστες και τις μετανάστριες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία, έκθεση φωτογραφίας, μουσικό αφιέρωμα από κοινότητες μεταναστών.

-- Από τις ΚΟΒ Μεσογείων του ΚΚΕ, στις 10.30 π.μ., στο Δημαρχείο των Γλυκών Νερών (Κώτσου και Καραϊσκάκη).

Τη Δευτέρα 17/12

-- Η Δυτική αχτίδα της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Φανουρίου (Πλατεία Αγ. Φανουρίου), Ιλιον. Θα μιλήσει η Μητσέα Τούλα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ.

-- Η ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στο εργατικό κέντρο. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Δρόσος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας και προβολή DVD.

-- Στο Ναύπλιο, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της παλιάς Βουλής.

-- Στη Νάουσα, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ