Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
Κάλεσμα για έκφραση αλληλεγγύης

Χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι είναι τα θύματα της καταστροφής που προκλήθηκε από το κυκλώνα και την έλλειψη μέτρων προστασίας

Associated Press

Χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι είναι τα θύματα της καταστροφής που προκλήθηκε από το κυκλώνα και την έλλειψη μέτρων προστασίας
Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες από το φονικό κυκλώνα «Σιντρ» συμπατριώτες τους εκφράζουν οι μετανάστες από το Μπαγκλαντές που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Η Ενωση Εργαζόμενων Μεταναστών Μπαγκλαντές καλεί όλους τους εργαζόμενους, Ελληνες και μετανάστες, να στηρίξουν το λαό του Μπαγκλαντές και παράλληλα να βγάλουν συμπεράσματα για το βάρβαρο ιμπεριαλιστικό σύστημα που ευθύνεται για τις κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη, που βυθίζει ολόκληρους λαούς στη φτώχεια και την εξαθλίωση, και τους καθιστά «έρμαια» των καιρικών και φυσικών φαινομένων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ενωσης Εργαζόμενων Μεταναστών Μπαγκλαντές, από στοιχεία που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ, οι νεκροί μέχρι τώρα ανέρχονται περίπου στις 4.000 και οι αγνοούμενοι - που οι περισσότεροι αναμένεται να είναι νεκροί - στους 1.000.

Για την οικονομική στήριξη του λαού του Μπαγκλαντές λειτουργεί τραπεζικός λογαριασμός. Οσοι ενδιαφέρονται, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Ενωσης, Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος, και στο τηλέφωνο, 6938676523.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ