Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Η αναγκαιότητα της εποχής μας

Εκπομπές με αφιέρωμα στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση, ντοκιμαντέρ, κριτική κινηματογράφου και θέματα για την υγεία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σημερινό πρόγραμμα του «902 TV».

Στις 17.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΦΩΤΟγραφές». Μία εκπομπή για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της φωτογραφίας. Σήμερα θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της συζήτησης της Αννας Σκαρλάτου με το Αριστοτέλη Καρρηκώστα. Ο Αρ. Καρρηκώστας, φωτορεπόρτερ του «Associated Press», είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας τη βραδιά των γεγονότων του Πολυτεχνείου το 1973.

Στις 18.00, στην εκπομπή «Εις Υγείαν», η δημοσιογράφος Ειρήνη Μπαλντίδη συνομιλεί με τον Ιωάννη Καρατιανό, επίκουρο καθηγητή χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντή στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Στις 20.30 θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «Ο Λένιν και ο χρόνος».

«Σοσιαλισμός, η αναγκαιότητα της εποχής μας» είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα μεταδοθεί στις 22.00, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση. Στο στούντιο θα βρίσκονται οι Απόστολος Παππάς και Βασίλης Οψιμος, μέλη της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής. Μια εκπομπή για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, τις αιτίες της ανατροπής, το σοσιαλισμό που θέλουμε.

Στις 23.00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «CINE PLANO». Κινηματογραφικές προβολές και κριτική ταινιών, φεστιβάλ, εκδηλώσεις, συνεντεύξεις και κινηματογραφικές ειδήσεις. Την εκπομπή επιμελούνται και παρουσιάζουν ο Κώστας Σταματόπουλος σκηνοθέτης και ο Γιάννης Φραγκούλης κριτικός κινηματογράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ