Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εχει ... Ελ Γκρέκο

Τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ελ Γκρέκο» Γιάννη Σμαραγδή φιλοξενεί σήμερα η Μπήλιω Τσουκαλά στην εκπομπή «Εχει γούστο». Ο σκηνοθέτης μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα χρόνια που αναζητούσε χρηματοδότες, αλλά και για την πολυκύμαντη ζωή του κορυφαίου Κρητικού ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου που μοιράστηκε στην Κρήτη, στη Βενετία, στη Ρώμη και στο Τολέδο. Το ρόλο του Γκρέκο στην ταινία ερμηνεύει ο Νικ Ασντον.

Στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή παίζει τον τελευταίο του ρόλο και ο αξέχαστος Σωτήρης Μουστάκας, που ερμηνεύει το ρόλο του ζωγράφου Τιτσιάνο. Καλεσμένη στην εκπομπή είναι η κόρη του Αλεξία Μουστάκα, που εκτός από τον πατέρα της, έχει χάσει και τη μητέρα της Μαρία Μπονέλου. Η Α. Μουστάκα, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια των γονιών της, μιλά για τα παιδικά της χρόνια, τον έρωτα των γονιών της και τη φιλία τους με τον Νίκο Γκάτσο.

Ακόμη ο Μάνος Πυροβολάκης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Καραδήμος τραγουδούν ζωντανά στο πλατό της εκπομπής επιτυχίες τους και μιλούν για τις κοινές τους εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου» (ΝΕΤ 16.00).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ