Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
Ιδιωτικοποιήσεων συνέχεια...

Είτε ΝΔ στην κυβέρνηση, είτε ΠΑΣΟΚ, αυτό που πάντα κερδίζει - και στον τομέα του ποδοσφαίρου - είναι το κεφάλαιο. Οι εκπρόσωποι του δικομματισμού επιχειρούν με φραστικά πυροτεχνήματα να το κρύψουν, αλλά οι πράξεις τους είναι αποκαλυπτικές. Με «πράσινες» και «μπλε» υπογραφές (και άλλοθι τις ομάδες) ιδιωτικοποιήθηκαν τα γήπεδα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Λάρισας και άλλα. Σε εκκρεμότητα ήταν αυτό της ΑΕΚ. Από χτες λοιπόν, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ήρθε η ώρα και των «κιτρινόμαυρων» επιχειρηματιών.

Σε συνάντηση που είχαν ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης, και ο υφυπουργός Π. Δούκας, με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας - διοίκησης στην ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Ντ. Νικολαΐδη και τον Β' αντιπρόεδρο Ν. Κούλη, υπογράφτηκε μνημόνιο παραχώρησης της έκτασης του ΟΔΔΥ, για την ανέγερση γηπέδου πέντε αστέρων και χωρητικότητας 50.000 θεατών.

Και μπορεί για λόγους εντυπώσεων να προτάσσονται τα δικαιώματα ομάδων, φιλάθλων κλπ, αλλά η αλήθεια και η ουσία της πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι άλλη. Την παραδέχτηκε σε μια αποστροφή των δηλώσεών του, χτες, ο Γ. Αλογοσκούφης: «Στα πλαίσια της αξιοποίησης αυτού του οικοπέδου με εμπορικά κέντρα, χώρους αναψυχής, πράσινο και άλλες χρήσεις, θα υπάρξει και ανέγερση γηπέδου»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ