Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συζητήσεις για το «ντιμπέιτ»

Απάντηση στα χτεσινά δημοσιεύματα για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, έδωσε με χτεσινή πρωινή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Μ. Μαΐλης. Σε μερίδα του σημερινού (σ.σ. χτεσινού) Τύπου, όπως αναφέρει, «γράφτηκε ότι οι εκπρόσωποι των κομμάτων "συμφώνησαν χτες το βράδυ στους κανόνες με τους οποίους θα διεξαχθεί αυτή η τηλεοπτική συζήτηση" (ντιμπέιτ), καθώς και στη σύνθεση των δημοσιογράφων (συντονιστής και οι ερωτώντες) που θα πάρουν μέρος στη συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τα δημοσιεύματα, τουλάχιστον όσον αφορά στο ΚΚΕ, είναι εξ ολοκλήρου ανυπόστατα και υποβολιμαία. Εκπρόσωπος του ΚΚΕ ουδέποτε εξέφρασε άποψη για το όλο θέμα, ούτε συμμετείχε σε οποιαδήποτε συνάντηση, πολύ περισσότερο δεν έχει συμφωνήσει με όσα γράφτηκαν για το ντιμπέιτ».

Αργά χτες το βράδυ υπήρξαν επαφές μεταξύ των κομμάτων και οριστικοποιήθηκε ότι το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί αύριο στις 9 το βράδυ. Υπάρχουν όμως εκκρεμότητες όπως είναι το θέμα των συντονιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΚΕ πρότεινε συντονιστής να είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ