Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Συνεχίζουν τη συλλογή υλικού

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται φοιτητικοί σύλλογοι οι οποίοι συνεχίζουν τη συγκέντρωση υλικού που προορίζεται για τις πυρόπληκτες περιοχές. Ηδη έχει συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός ρούχων και τροφίμων - ενώ μικρότερος είναι ο αριθμός των φαρμάκων. Η πρώτη φουρνιά θα φύγει την Παρασκευή για το νομό Ηλείας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Φοιτητικό Σύλλογο Νομικής, την οποία υιοθετούν και στηρίζουν μέχρι στιγμής οι φοιτητικοί σύλλογοι Οικονομικού, Νοσηλευτικής, Γεωλογικού, Βιολογικού, Χημικού, Φυσικού, Ιατρικής, Μαθηματικού.

Από χτες κυκλοφορούν στις σχολές κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, ενώ άμεσα προγραμματίζονται και άλλες δραστηριότητες, όπως η αναδάσωση ενός τμήματος στην Πάρνηθα. Ο ΦΣ Νομικής ήδη έχει καταθέσει τα τηλέφωνα των μελών του στο Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστικής Καισαριανής, όπου και συμμετείχαν πριν μερικές μέρες στη διαδικασία πυρόσβεσης στην Καισαριανή και στου Παπάγου.

Υπενθυμίζεται ότι για τις σχολές του κέντρου η συλλογή υλικού γίνεται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα που βρίσκεται δίπλα από την αίθουσα 2 του 1ου ορόφου της Νομικής Σχολής (τηλ. Γιώργος Βρεττός: 6976154116). Για τις σχολές της Πανεπιστημιούπολης τις ίδιες ώρες, το υλικό συγκεντρώνεται στην αίθουσα του Φυσικού με ευθύνη του Συλλόγου Φοιτητών Φυσικομαθηματικού (τηλ. Αφεντούλα: 6932401306).

Κάλεσμα προς όλους τους φοιτητικούς Συλλόγους να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην ανακούφιση των πυρόπληκτων απηύθυνε και η Πανσπουδαστική ΚΣ του ΔΠΘ και των ΤΕΙ Καβάλας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το περασμένο Σάββατο. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στα τραπεζάκια της Πανσπουδαστικής και στα τηλέφωνα 6945991974 (για Θράκη) και 6945921094 (για Καβάλα). Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες τις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aei-tei.gr και http://sfnomikis.wordpress.com.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ