Τρίτη 28 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να τιμωρήσουμε τους ενόχους

Περιοδεία στις υπηρεσίες της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Σταυρούπολης, πραγματοποίησε χτες ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

Στο επίκεντρο της συζήτησης, σε κάθε περιοδεία, σε κάθε εξόρμηση, σε κάθε μικρή και μεγαλύτερη συγκέντρωση, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, τίθεται η εμπρηστική πολιτική του δικομματισμού. Ετσι έγινε και χτες στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, στις υπηρεσίες της νομαρχίας και στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ως εκλογικό υλικό μοιράζεται η ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ που διακινείται χέρι χέρι. Η συζήτηση γίνεται άτομο το άτομο. «Τίποτε δεν πρόκειται να διασωθεί αν ο λαός δεν πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Η πολιτική του δικομματισμού είναι ο εμπρηστής», είπε ο Γ. Ζιώγας και κανείς δε διαφώνησε. Και κάλεσε τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, να τιμωρήσουν τους ενόχους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Να ενισχύσουν αποφασιστικά και μαζικά το ΚΚΕ.

Στους εργαζόμενους των διευθύνσεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο Γιάννης Ζιώγας έθεσε με ιδιαίτερη ένταση και το ζήτημα των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην Παιδεία, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Κάλεσε τους εργαζόμενους να οδηγηθούν στην κάλπη και με κριτήριο το δικαίωμα στη δημόσια, δωρεάν και σύγχρονη Παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ