Σάββατο 18 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε προς τα χριστούγεννα οι γιορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνουν δήμοι και διάφοροι φορείς.

  • Ο Δήμος Αργυρούπολης ανοίγει το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του σήμερα (7μμ) με συνάντηση χορωδιών που θα τραγουδήσουν κάλαντα και θρησκευτικούς ύμνους στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας ( πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου). Αύριο ( 9μμ) διοργανώνει πάρτι με λατινοαμερικάνικη μουσική στην καφετέρια «ASTARTI» και στις 7μμμαθητική συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο (Χρ. Σμύρνης και Κύπρου).
  • Ο Δήμος Ηλιούπολης ξεκινά σήμερα το εορταστικό του πρόγραμμα με την παράσταση «Ο Χρουσαϊτός Ατυς και η Βασιλιοπούλα Ροδογάλη» από τη Νέα Σκηνή Τέχνης και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (5.30 μμ) στο Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου. Αύριο (5.30 μμ) θα δοθεί συναυλία της παιδικής χορωδίας - ορχήστρας του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
  • Ο σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «Φλόγα» οργανώνει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του για τα παιδιά αύριο (5μμ) στο «Κάραβελ».
  • Ο Δήμος Αθηναίων εγκαινιάζει το δικό του πρόγραμμα εκδηλώσεων την Δευτέρα στην πλατεία Δημαρχείου από τις 11.30 πμ με τη «Νέα Αθηναϊκή Φιλαρμονία». Ακολουθεί παιδική γιορτή με κλόουν, ταχυδακτυλουργούς και δώρα. Τη Δευτέρα στην Λυρική Σκηνή (8μμ) θα δοθεί συναυλία της «Ελαφράς Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής», με σολίστ τη Νάντια Γουάινμπεργκ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ