Πέμπτη 10 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ «ΙΑΣΩ»
Αυτά είναι τα μαγαζιά της ιδιωτικής Υγείας!

Από τη χτεσινή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο
Από τη χτεσινή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο
Αμεση επαναπρόσληψη των δυο εργαζομένων που απέλυσε καταχρηστικά η διοίκηση της ιδιωτικής κλινικής «Ιασώ General», προσλήψεις προσωπικού, αυξήσεις στους μισθούς πείνας που δίνει η επιχείρηση ενώ ευημερεί και επενδύει, να σταματήσουν οι εσωτερικές μετακινήσεις προσωπικού που στοχεύουν στην τρομοκράτηση των εργαζομένων, απαίτησαν οι εργαζόμενοι της κλινικής με στάση εργασίας χτες και μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσοκομείου.

Οπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, ενδεικτικό της εντατικοποίησης είναι ότι μια απ' τις απολυμένες εργαζόμενες στα χειρουργεία ήταν αναγκασμένη να δουλεύει ταυτόχρονα σαν εργαλειοδότρια για δυο χειρουργικές αίθουσες!

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν απ' την πρώτη στιγμή το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας, η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) και αντιπροσωπείες σωματείων άλλων ιδιωτικών επιχειρήσεων Υγείας. «Αυτά είναι τα μαγαζιά της ιδιωτικής Υγείας! Ωραία εμφάνιση απ' έξω, ξεζούμισμα των εργαζομένων, ξεπουπούλιασμα των ασθενών», υπογράμμισε η Αγγελική Σουλτανιά, πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών και κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία τις 15 Μάη.

Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας και στη διοίκηση, ενώ θα συνεχιστούν με νέες στάσεις εργασίας (10-11 π.μ.) αύριο Παρασκευή και τη Δευτέρα 14 Μάη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ