Τετάρτη 28 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τελική ευθεία

Τα λάθη απαγορεύονται πλέον για τις ομάδες που ακόμα δεν έχουν πραγματοποιήσει τους στόχους τους, αφού το Πρωτάθλημα της Α1 από σήμερα, με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής, μετά τη διακοπή για τον τελικό του Κυπέλλου, μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Στη μάχη για τη 2η θέση πιο δύσκολο έργο έχει ο Αρης, που ταξιδεύει στην Αθήνα να αντιμετωπίσει το Αιγάλεω, το οποίο με νίκη αποφεύγει οριστικά τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Ο Ολυμπιακός, που ευελπιστεί μέχρι το τέλος σε στραβοπάτημα των «κιτρίνων», χωρίς τον Σκούνι Πεν έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών, στο ΣΕΦ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η κόντρα στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει (με κόσμο) τον Πανιώνιο, με τις δυο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς προκειμένου να πετύχουν τον κοινό τους στόχο, που είναι η παρουσία στην οκτάδα. Μια χρονιά παίζει στη Λάρισα η ΑΕΛ απέναντι στον Μακεδονικό. Συνοπτικά το πρόγραμμα: (Νεάπολης, 17.00) ΑΕΛ - Μακεδονικός, (Απόλλωνα, 17.00) Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός, (ΟΑΚΑ, 17.00) ΑΕΚ - Πανιώνιος, (Αιγάλεω, 17.00) Αιγάλεω - Αρης, (ΣΕΦ κ.θ., 17.00) Ολυμπιακός - Ολυμπιάδα Π., (Πανελληνίου, 19.00) Πανελλήνιος - Μαρούσι, (ΠΑΟΚ, 21.00) ΠΑΟΚ - Ολύμπια Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ