Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ: Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν από τη βροχή που έπεφτε χτες. Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρήθηκε στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αφού τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές από τον κόμβο της Κάντζας μέχρι τη Λ. Κηφισίας. Προβλήματα υπήρχαν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης, στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος του Αγ. Σώστη, καθώς και στη Λ. Ποσειδώνος. Η κίνηση αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, αλλά δεν έλειπαν οι συγκρούσεις οχημάτων λόγω ολισθηρότητας των δρόμων.

ΕΦΕΣΗ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ: Εκδικάζεται σήμερα η έφεση που κατέθεσε ο Δ. Αϊβατζίδης, κατηγορούμενος για την «επίθεση» στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, τον Ιούνη του 2002. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα στον Δ. Αϊβατζίδη είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών χρόνων και δύο μηνών με αναστολή από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: Συγκεκριμένες περιπτώσεις δωροδοκίας στρατιωτικών που χορηγούσαν βεβαιώσεις απαλλαγών έχει εντοπίσει ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, που διενεργεί την έρευνα για το λεγόμενο παραστρατιωτικό κύκλωμα. Ο εισαγγελέας έως σήμερα έχει ερευνήσει πάνω από 120 φακέλους που αφορούν υποθέσεις απαλλαγών που του έχουν παραδοθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ