Σάββατο 27 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποστολές εκτός έδρας

Να ανακάμψει, μετά από δύο ήττες, θα προσπαθήσει ο Αρης κυνηγώντας τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι

Motion Team

Να ανακάμψει, μετά από δύο ήττες, θα προσπαθήσει ο Αρης κυνηγώντας τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι
Οι εκτός έδρας δοκιμασίες των συγκατοίκων στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, Αρη και Ολυμπιακού, είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στο μπάσκετ. Εξίσου ενδιαφέρουσες όμως είναι και οι κόντρες που αφορούν τη μάχη της ουράς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο κλειστό του Αγ. Θωμά το Μαρούσι, που έχει μείνει πίσω μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, υποδέχεται τον Αρη θέλοντας τη νίκη που θα το εκτοξεύσει βαθμολογικά. Οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους ψάχνουν την επιστροφή στις επιτυχίες, αφού δυο φορές την τελευταία εβδομάδα γνώρισαν την ήττα, από Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις Κάουνας. Αλλωστε, καινούρια ενδεχόμενη αποτυχία θα τους φέρει ακόμα πιο πίσω και τα όνειρα για τη δεύτερη θέση θα αρχίσουν να τρίζουν.

Πιθανό στραβοπάτημα του Αρη, προκειμένου να νιώσουν τη μοναξιά της δεύτερης θέσης θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, αρκεί βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» να καταφέρουν να περάσουν αλώβητοι από την Κυψέλη και τον Πανελλήνιο. Η κούραση από το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό και το ταξίδι της επιστροφής από τη Μόσχα, αλλά και η κακή ψυχολογία των παικτών από την απώλεια της δεύτερης θέσης στον όμιλο της Ευρωλίγκα, είναι τα δυο πράγματα που προβληματίζουν τον Πίνι Γκέρσον. Νίκη, προκειμένου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες στην ουρά, είναι αυτό που επιδιώκουν οι Κυψελιώτες.

Κατά τα άλλα, στις ενδιαφέρουσες συναντήσεις συγκαταλέγεται και η κόντρα του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ, σε ένα λεγόμενο ντέρμπι ουραγών, με το Δικέφαλο σε περίπτωση αποτυχίας να μπαίνει σε μπελάδες. Στο ίδιο μήκος κύματος και η αναμέτρηση του Μακεδονικού με την Ολύμπια Λάρισας, με τους Λαρισαίους βέβαια να είναι σαφώς σε καλύτερη θέση. Για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας θα παλέψουν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα - ΣΑΒΒΑΤΟ: 17.00 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, 17.00 ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΚ (ET-1), 17.00 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (S/S), 19.00 ΑΕΛ - ΑΙΓΑΛΕΩ (S/S), 19.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ΣΠΟΡ+). ΚΥΡΙΑΚΗ: 17.00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ (S/S), 18.00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ET-1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ