Σάββατο 13 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Φαβορί σε κίνδυνο

Στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μεταφέρεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 13ης αγωνιστικής στην Α1, απ' όπου λείπει το κλασικό ντέρμπι αλλά όχι όμως και τα παιχνίδια που χρήζουν προσοχής. Στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την άσχημη απόδοση (παρά τη νίκη με 80-76) κόντρα στη Λε Μαν για την Ευρωλίγκα. Από την άλλη τα αγωνιστικά προβλήματα στον τρόπο παιχνιδιού (που είναι πλέον εμφανή) θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε ανάκαμψη τον τελευταία καιρό. Μετά την επικράτηση επί της Ρόμα (79-69) και την επίτευξη του ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη με 21 συνεχόμενες νίκες σε 22 αγώνες, ο Παναθηναϊκός θέλει να διευρύνει κι άλλο τα επιτυχή αποτελέσματα αγωνιζόμενος στη Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια.

Πάντως, οι Θεσσαλοί δεν αποτελούν ευκαταφρόνητο αντίπαλο ιδιαίτερα στην έδρα τους. Κατά τ' άλλα όλα τα είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, προπονητής της ΑΕΚ, ο τραυματισμός του Σωτήρη Νικολαΐδη του έλειπε ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Εύκολο αναμένεται να είναι το έργο του Αρη στο Αλεξάνδρειο που υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως και του Πανιωνίου με το Αιγάλεω. Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17.00) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ, (17.00, ΕΤ1) ΑΕΚ - ΑΕΛ, (17.00 ΣΠΟΡ+) ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ. ΚΥΡΙΑΚΗ: (17.00) ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, (17.00) ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, (17.00, ΕΤ1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ