Σάββατο 13 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Σαλονικιώτικη υπόθεση

Εύκολο, τουλάχιστον θεωρητικά, έργο αναμένεται να έχουν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα. Από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ξεχωρίζει ακόμα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ.

Με στόχο τουλάχιστον να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» σκέπτονται μόνο τη νίκη στο δικό τους αγώνα και περιμένουν στραβοπάτημα ενός ή και των δύο κατόχων της δεύτερης θέσης. Οι Νεοσμυρνιώτες αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και απλά δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ό,τι βγει.

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ. Απέναντι στον ΟΦΗ οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τους τρεις βαθμούς, ώστε (ουσιαστικά) να μην αποχαιρετήσουν - από τώρα - τον τίτλο. Αλλά και καλή εμφάνιση, για να εξωραΐσουν τις εντυπώσεις από την Τούμπα και να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την 2η θέση. Ο ΟΦΗ, που παραμένει πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος, θα παραταχθεί με πρώτο στόχο την ισοπαλία.

Το 2πλό στη Νίκαια, έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστική (βαθμοί) αλλά και εντυπώσεων. Η πρόκριση δεν «έσβησε» την άσχημη εικόνα στην Καλαμαριά και οι τριφυλλοφόροι, επιδιώκουν να συνδυάσουν «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Να πάρουν δηλαδή 3 πόντους και να διατηρηθούν δεύτεροι αλλά ταυτόχρονα να δείξουν σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν ότι είναι ικανοί να εμποδίσουν τους φιλοξενούμενους. Αν και στην μπάλα τα πάντα γίνονται.

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: Εργοτέλης - Ξάνθη (16:45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Αιγάλεω - Καλαμαριά (19:00, NET). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Λάρισα, Κέρκυρα - Αρης (15:00), ΑΕΚ - ΟΦΗ (16:45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ηρακλής - ΠΑΟΚ (16:45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ιωνικός - Παναθηναϊκός (19:00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ολυμπιακός - Πανιώνιος (19:00, NET).

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ (15:00, ΕΤ3): Πανθρακικός - Βέροια. ΚΥΡΙΑΚΗ (15:00): Προοδευτική - Μεσσηνιακός, Ηλυσιακός - Εθνικός Πειραιώς, Εθνικός Αστέρας - Αγροτικός Αστέρας, Λεβαδειακός - Θρασύβουλος Φυλής, Χαϊδάρι ΑΟ - Νίκη Βόλου, Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός, Καλαμάτα - ΠΑΣ Γιάννινα. ΔΕΥΤΕΡΑ (17:00, ΕΤ3): Καλλιθέα - Καστοριά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ