Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενάντια στην ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του άρθρου 16

Για ΕΝΙΑΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για όλους. Συμβολική περικύκλωση της Βουλής και πικετοφορίες σήμερα, συλλαλητήρια αύριο

Στους δρόμους από σήμερα ξανά, εργαζόμενοι, νέοι και νέες. Η εβδομάδα σηματοδοτείται από νέο κύκλο κινητοποιήσεων, με πολύμορφες αγωνιστικές δραστηριότητες σε όλες τις πόλεις και στις γειτονιές. Στην Αθήνα σήμερα φοιτητές και σπουδαστές προχωρούν σε περικύκλωση της Βουλής στις 6.30 μ.μ. Ταυτόχρονα, εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς προγραμματίζουν πολυάριθμες πικετοφορίες για σήμερα το απόγευμα και τις επόμενες μέρες. Αύριο, Τετάρτη, σε πολλές πόλεις διοργανώνονται συλλαλητήρια. Στην Αθήνα η προσυγκέντρωση έχει οριστεί στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Το μεγάλο ραντεβού έχει καθοριστεί για τις 10 του Γενάρη.

Εξάλλου, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Ρ», ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ με επιστολή του καλεί την Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος «να επισπεύσει τις διαδικασίες», γιατί, λέει, οι εταιρείες που καλύπτει έχουν κάνει αίτηση για ίδρυση ιδιωτικού «πανεπιστημίου»!


ΣΕΛ.  10   -   11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ