Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ - ΠΑΟΚ
Ετοιμος για το πρώτο βήμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Με 20 παίκτες στην αποστολή του, διοικητικούς παράγοντες και λίγους φιλάθλους, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χτες στην Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου το απόγευμα θ' αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα του για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη γηπεδούχο Λοκομοτίβ, φιλοδοξώντας σε νικηφόρο αποτέλεσμα που θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του για πρόκριση.

Ο προπονητής της ομάδας Αρι Χάαν, αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, έδειχνε προσγειωμένος για την αποστολή αυτή της ομάδας του, δηλώνοντας: "Είμαι ευχαριστημένος που επιτέλους αρχίζουμε. Η προετοιμασία κράτησε πάρα πολύ. Φυσιολογικά έπρεπε να ξεκινήσουμε πριν 2-3 βδομάδες, αλλά καθυστερήσαμε για τόσους λόγους. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία που έγινε. Η Λοκομοτίβ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αυτό έχω διαπιστώσει απ' όλες τις πληροφορίες που συγκέντρωσα. Κι αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά, ότι δηλαδή πρόκειται για μια εύκολη ομάδα, δεν τ' αποδέχομαι ούτε και συμφωνώ. Σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια αν έχεις ένα ισόπαλο αποτέλεσμα ή κάνεις ένα γκολ, είναι ακόμα πιο καλά, αλλά βεβαίως αν κερδίσεις, είναι το καλύτερο", είπε ο ξένος τεχνικός.

"Πρόσωπο" της αποστολής του ΠΑΟΚ ο Ομάρι Τετράτζε, Γεωργιανός στην καταγωγή, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Τιφλίδα, κατά την άφιξη της αποστολής. Πριν την αναχώρηση ο νεοαποκτηθείς διεθνής με τη Γεωργία και τη Ρωσία ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Πάμε μόνο για τη νίκη. Εχω πολύ καιρό να πάω στη Γεωργία και κυρίως δεν έχω πληροφορίες για τη Λοκομοτίβ. Δύο φίλους έχω εκεί, στην ομάδα, συμπαίκτες μου στα χρόνια '87 - '90, τους Γκογκιτσαϊσβίλι και Μελκάτζε, τίποτα άλλο δε γνωρίζω. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μπορεί, θα περάσει. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει σαν βασικό στόχο να παίξει στην επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύω πως πρέπει να περάσουμε τώρα που είμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο κι έχουμε τόσες φιλοδοξίες".

Γήπεδο "Μπορίς Παϊκάτζε" 7 μ.μ. (ΕΤ-3 απευθείας μετάδοση).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ