Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο Περιστέρι τα σπουδαία

Στο Περιστέρι (21.15) όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή τρίτη αγωνιστική της Β φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τη Δευτέρα στο ΣΕΦ αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει σήμερα να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο στην πορεία της για να εξασφαλίσει μια θέση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Το κλίμα στο "Δικέφαλο" είναι πολύ καλό και αυτό πηγάζει όχι μόνο από τη μεγάλη νίκη επί των "ερυθρολεύκων", αλλά και από την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου των "κιτρινόμαυρων" Γιάννη Φιλίππου, ότι μετά από τέσσερα χρόνια (!!!) χάρηκε το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του.

Ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Ιβκοβιτς ζήτησε από τους παίκτες να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, γιατί η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη αφού το Περιστέρι δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Πάντως για άλλη μια φορά ο Σέρβος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ιάκωβο Τσακαλίδη καθώς και τους Νίκο Παπανικολόπουλο και Μίλτο Μόσχου.

Στην αντίπερα όχθη με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουν στο Περιστέρι το σημερινό παιχνίδι, ποντάροντας πολλά στην ισχυρή έδρα τους. Προβληματισμός επικρατεί για τη συμμετοχή του Αλφόνσο Φορντ αφού η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι είναι αμφίβολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους ύστερα από κοινή απόφαση των δύο ΚΑΕ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας το Μαρούσι θα υποδεχτεί τον Εσπερο (20.00).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ