Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΡΠΕΝΤΟ - ΑΕΚ
Θέλει πρόκριση από σήμερα

Το Κουταϊσι είναι η πόλη απ' την οποία, σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Ιάσονας πήρε το "χρυσόμαλλο δέρας". Στο ίδιο μέρος η ΑΕΚ αναζητεί το δικό της "χρυσόμαλλο δέρας" που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Στο γήπεδο "Γκίβι Κιλάντζε" μ' αντίπαλο την τοπική Τορπέντο (15.00, ΣΚΑΙ) οι "κιτρινόμαυροι" προσβλέπουν σ' ένα σκορ που θα μετατρέψει τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Οπως παραδέχτηκε ο Τουμπάκοβιτς "αρχικά θεωρήσαμε το παιχνίδι εύκολο. Από τις κασέτες που είδα άλλαξα γνώμη. Χρειάζεται προσοχή για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Δύναμη και φιλοδοξία για να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό από την ΑΙΚ". Ο Σέρβος προβληματίζεται αν θα χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα τους Καλιτζάκη, Μάρκο ή Δέλλα, Γκρέταρσον. Κατά τ' άλλα έχει καταλήξει στους Ατματσίδη, Λάκη, Κασάπη, Πέτριτς, Ζήκο, Σαβέφσκι, Μπιέκοβιτς, Τσίριτς, Νικολαϊδη.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ν. Κιπιάνι, υποστήριξε πως γνωρίζει το παιχνίδι της ΑΕΚ και έχει τρόπους αντιμετώπισης. Χαρακτήρισε πάντως τη συνάντηση πολύ δύσκολη. Πιθανή 11άδα: Τραντούρια, Ματσουράντζε, Στετιάνι, Φαταγιάνι, Σεκιλάντζε, Βετανάντζε, Ακβλεντζιάνι, Κοκιασβίλι, Τζανάσια, Ιονίτσα, Μεγκρελάντζε.

  • Δήλωση - "βόμβα" από τον Τσίριτς. Οπως υποστηρίζει με την ΑΕΚ έχει ετήσιο συμβόλαιο και μετά θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ