Σάββατο 22 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Προσκλητήριο μάχης

Σε ενίσχυση του ΚΚΕ καλεί Επιτροπή Συνταξιούχων, που διοργανώνει συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη

Σε συγκέντρωση την Τετάρτη 26 Μάη στις 9.30 πμ στην αίθουσα Ηπειρωτών καλεί τους συνταξιούχους, με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές των συνταξιούχων,τονίζοντας την ανάγκη να μπουν όλοι στη "μάχη" για την ενίσχυση του ΚΚΕ, γιατί "είναι το μόνο κόμμα που καταγγέλλει και αγωνίζεται ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αυτή τη ληστοσυμμορία του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης".

Η Επιτροπή σημειώνει ότι το ΚΚΕ είναι το κόμμα που, από την ίδρυση της ΕΟΚ και την ένταξη σε αυτήν της χώρας μας, είχε προβλέψει τις συνέπειες που θα είχε για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και όλο το λαό. Επισημαίνει ότι "οι προβλέψεις του ΚΚΕ επαληθεύτηκαν και σήμερα ζούμε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα. Την επίθεση στις κατακτήσεις μας, στο βιοτικό μας επίπεδο με την πολιτική λιτότητας, στο ασφαλιστικό, την υγεία, παιδεία, πρόνοια και γενικά την υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής του λαού".

Υπογραμμίζει ότι κερδισμένη είναι μόνο η πλουτοκρατία, αφού τα κέρδη της αυξάνονται και πληθύνονται και σημειώνει ότι όλα τα άλλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΝ - ΔΗΚΚΙ - ΠΟΛ. ΑΝ.) είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης. "Αυτή η Ευρωπαϊκή Ενωση - τονίζει - έδειξε με την επίθεση ενάντια στη Σερβία το πραγματικό της εγκληματικό πρόσωπο".

Την Επιτροπή συναπαρτίζουν: Δ. Μαυροδόγλου από τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, Χ. Τριάντης του ΤΕΒΕ, Δ. Κούστας του ΤΣΑ, Γ. Αντωνίου του ΟΤΕ, Γ. Επιτρόπου της ΔΕΗ, Σ. Προβελέγγιος των τραπεζών, Δ. Καβαλάρης των ΕΛΤΑ, Π. Μουσούρης της ΕΥΔΑΠ, Γ. Ρώτας του δημοσίου και Γ. Καγιώργης του ΠΕΣ - ΝΑΤ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ