Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ποικίλες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Νίκαιας διοργανώνει Εκθεση Βιβλίου σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο (7μμ) στην πλατεία Κρήνης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16/5 και θα λειτουργεί 6 - 10μμ.

  • Πανδαισία αυτοσχεδιασμού, σήμερα και αύριο (10μμ), στην "Κίνηση" (Υπατίας 1β), με τους Νίκο Τουλιάτο (κρουστά) και Ανδρέα Μνιεστρή (σαξόφωνο). Μαζί τους αύριο και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο). Τη Δευτέρα(8.30μμ), στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Η ποίηση του Γιώργου Σαραντάρη".Παρουσίαση και επιλογή ποιημάτων Ολυμπία Καράγιωργα.Διαβάζει η Εύα Κοταμανίδου.Μουσική σύνθεση και απόδοση Νένα Βενετσάνου, Σταύρος Αγιαννιώτης.Συμμετοχή Δημήτρης Λέκκας, Ελένη Μαντέλου.
  • Το μυθιστορηματικό χρονικό της Μαίρης Ρενώ "Η μάσκα του Απόλλωνα" θα παρουσιάσει την Κυριακή (6.30μμ) στην "Ελληνική Λέσχη Βιβλίου" (Τσόχα 3), οΓιώργος Καρατσόλης.
  • Σήμερα (7.30μμ) στο αμφιθέατρο της Σχολής Βακαλό (Λ. Κατσώνη 26), ο ζωγράφος Αλέκος Λεβίδης θα μιλήσει με θέμα: "Ζωγραφική για βιβλία".Θα παρουσιαστεί και έκθεση μακετών και βιβλία του ζωγράφου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ