Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Αναγκαιότητα η ανασυγκρότηση"

Την αναγκαιότητα της ταξικής ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος για την αποτελεσματική διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα της εργατικής τάξης, κόντρα στην αντεργατική κυβερνητική πολιτική και στις συμβιβασμένες πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, επισημαίνουν με κοινή ανακοίνωσή τους εννέα συνταξιουχικά σωματεία,δηλώνοντας ότι στηρίζουν τις προσπάθειες της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Τα σωματεία που υπογράφουν είναι: Συνταξιούχων ΙΚΑ Υμηττού - Ηλιούπολης - Δάφνης, ΙΚΑ Καλλιθέας, ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου - Αλίμου και Γύρω Δήμων, ΙΚΑ Ελευσίνας, ΙΚΑ Γλυφάδας, ΙΚΑ Αμαρουσίου και Γύρω Δήμων, Ενωση Συνταξιούχων Αστικών Λεωφορείων, Σωματείο Συνταξιούχων Αναπήρων Ελευσίνας, Ενωση Συνταξιούχων Τυπογράφων.

Οικονομική Ενίσχυση

Για την Οικονομική Ενίσχυση της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος ανοίχτηκε λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 66474755197. Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή τονίζει ότι καλό είναι όποιος καταθέτει χρήματα να ενημερώνει τον Ν. Τσιούνη στο τηλέφωνο 3810.081 (φαξ 3801.227).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ