Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 4-2
Σε ρυθμό ρελαντί...

Ο Ανδρέας Νινιάδης μπορεί να είναι βραχύσωμος όμως χθες... ψήλωσε κατά τρεις πόντους παραπάνω τον Ολυμπιακό, στο εύκολο 4-2, κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Ο τεχνίτης μέσος πέτυχε δυο γκολ και είχε εξαιρετική απόδοση.

Το σκορ άνοιξε στο 14' όταν ο Νινιάδης με κοντινό σουτ νίκησε τον Χοσάδα. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Μπάγεβιτς μπήκαν φουριόζοι και πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα. Στο 24' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργάτος, στο 56' με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Νινιάδη και στο 73' με κοντινό βολέ του Αλεξανδρή.

Στα τελευταία λεπτά οι "ερυθρόλευκοι" χαλάρωσαν και ο Αστέρας σημείωσε δυο γκολ με τους Παναγιωτάρα στο 77' με πέναλτι και Ναλιτζή εννιά λεπτά αργότερα που εκμεταλλεύτηκε λάθος των Αμανατίδη, Ελευθερόπουλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Μαυρογεννίδης, Αμανατίδης, Καραταϊδης, Γεωργάτος, Νινιάδης, Πουρσανίδης (76' Αμποάγκουε), Γιαννακόπουλος (56' Αντζας), Καραπιάλης, Αλεξανδρής, Γκόγκιτς (65' Πουρσαϊτίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χοσάδας, Ξάνθης, Τσαλίκης, Λαγός, Φρόντζος, Τριανταφύλλου, Ναλιτζής, Μποταϊτης (69' Παναγιωτάρας), Κοντόπουλος (69' Τσιαντάκης), Σαμαράς, Τσέκος (74' Τσακίρ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ