Τετάρτη 17 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Για το θέαμα και το γόητρο

Στην αυλαία της β' φάσης ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν Τιμσίστεμ και ΤΣΣΚΑ Μ.

Πέφτει σήμερα η αυλαία της β φάσης στην Ευρωλίγκα για τους δυο από τους τρεις εκπροσώπους μας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Φάληρο την Τιμσίστεμ (21.15 ΣΤΑΡ) και τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ (18.00 ΣΤΑΡ). Οι αγώνες είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας για τις δυο ελληνικές ομάδες, αφού ως γνωστό ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και φυσικά την πρόκριση έχοντας το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το φάιναλ φορ, ενώ ο "Δικέφαλος" έχει πει αντίο στα όνειρα πρόκρισης από την προηγούμενη αγωνιστική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ: "Χρωστάμε ένα καλό παιχνίδι στον κόσμο μας που πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα έρθει στο γήπεδο. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό" δήλωσε αναφερόμενο στο σημερινό παιχνίδι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Οπως πιστεύουν όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού η καλή παράδοση που έχουν οι Πειραιώτες απέναντι στις ιταλικές ομάδες τη φετινή περίοδο (3/3) θα συνεχιστεί, ενώ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ: Σαν την ευκαιρία να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αποτελεί το σημερινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. "Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πέσουμε αμαχητί, αφού ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένας αγώνας για την Ευρωλίγκα και παίζει ρόλο και το πρεστίζ και για αυτό το λόγο δεν πάμε για τουρισμό στη Μόσχα" δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης που σχεδιάζει να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Περάλ και Δέσπο που δεν έχουν την ευκαιρία να παίζουν στο πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ