Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ

Ερχεται Κολομβιανός, φεύγει Περουβιανός

Ξένοι πάνε κι έρχονται στον ΠΑΟΚ. Ο Κολομβιανός Αντόλφ Βαλέντσια υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο και σήμερα έρχεται για να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ, ταυτόχρονα όμως φεύγει ο Περουβιανός Πάολο Κομίνχες, αφού ο προπονητής του έκρινε πως στην παρούσα φάση δε θα είχε να προσφέρει κάτι περισσότερο.

Ο Βαλέντσια, η ακριβότερη μεταγραφή που έκανε ποτέ ο ΠΑΟΚ, πέρασε χτες ιατρικό έλεγχο στην Αθήνα και το βράδυ υπέγραψε το πεντάμηνης διάρκειας συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που θα στοιχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το ποσό των 100 εκατομμυρίων δραχμών. Ο ξένος παίκτης θα ενισχύσει την προσπάθεια της μακεδονικής ομάδας για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν η προσφορά του κριθεί ικανοποιητική τότε θα συνεχίσει και στη νέα περίοδο, με ανάλογα ανταλλάγματα. Η μπλε κάρτα του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή αναμένεται τις επόμενες μέρες και ο ίδιος θα μπει από σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας, αφού γνωριστεί με το τεχνικό τιμ και τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Πάολο Κομίνχες μετακομίζει στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, "δανεικός" για τους επόμενους πέντε μήνες και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του "Δικεφάλου". Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα της Θεσσαλονίκη απ' το καλοκαίρι και μετά. Ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής, διεθνής εν ενεργεία στην Εθνική της χώρας του, σημείωσε πέρσι 11 γκολ στις 17 συμμετοχές του στο ελληνικό πρωτάθλημα ανακηρυχθείς δεύτερος σκόρερ στην ομάδα του. Προφανώς όλα αυτά δεν αρκούσαν για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ