Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Υψηλές θερμοκρασίες...

Χανιά - ΠΑΟ και Χαλκίδα - Ολυμπιακός τα σπουδαιότερα σημερινά παιχνίδια για την προημιτελική φάση

Ανεβαίνει σήμερα το... θερμόμετρο της έντασης στο πόλο, αφού διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου οκτώ ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά. Στους πρώτους αγώνες σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι, αφού θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας, ώστε να εξασφαλίσουν μια διαφορά που θα τους δώσει "άλλον αέρα" για τη ρεβάνς.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας της Κρήτης, όπου τα Χανιά - τρεις ημέρες μετά το "επεισοδιακό" παιχνίδι του Σαββάτου - υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (18.30). Αμφίρροπος αναμένεται να είναι και ο αγώνας της Χαλκίδας, όπου η τοπική ομάδα, η οποία δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη φέτος, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (19.00). Το πρόγραμμα συμπληρώνει το παιχνίδι του Εθνικού με τη Χίο (20.30), ενώ αύριο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με την Πάτρα. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 17 Φλεβάρη.

* Βαρύς ήταν ο "πέλεκυς" του αθλητικού δικαστή που έπεσε στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στον αγώνα με την Πάτρα. Οι "πράσινοι" τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό της έδρας τους για τρεις αγωνιστικές, ενώ για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και η Πάτρα.

Οσον αφορά το παιχνίδι της Α1 ανδρών μεταξύ ΟΦΘ και Βουλιαγμένης, που δεν έγινε το Σάββατο, η ημερομηνία διεξαγωγής του θα καθοριστεί αργότερα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων της Βουλιαγμένης σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ