Παρασκευή 22 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη για το "Πόρτο Καρράς"

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του "Πόρτο Καρράς" ήταν το θέμα της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της ΓΣΕΕ και στην οποία συμμετείχαν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ, της Ομοσπονδίας Επισιτιμού - Τουρισμού και των σωματείων εργαζομένων της επιχείρησης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να ασκηθεί πίεση στα αρμόδια υπουργεία, αλλά και στην Εθνική Τράπεζα που είναι πλέον ιδιοκτήτης - διαχειριστής των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, στην κατεύθυνση της διασφάλισης της λειτουργίας της επιχείρησης και κατά συνέπεια των θέσεων εργασίας, καθώς και να ζητηθεί από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες.

Οι ενέργειες που θα γίνουν, πιο συγκεκριμένα, θα αποφασιστούν σε νέα σύσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Να σημειωθεί ότι σήμερα καμία από τις επιχειρήσεις του συγκροτήματος δε λειτουργεί και οι 1.200 εργαζόμενοι βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο αντιμετωπίζοντας το φάσμα της ανεργίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ