Παρασκευή 22 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Ευρωπορεία" κατά της ανεργίας

Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη ενάντια στην ανεργία, πραγματοποιείται αύριο 23 και μεθαύριο 24 Γενάρη στην Κολωνία,από διάφορα κινήματα της Ευρώπης που συμμετέχουν στο "Δίκτυο Ευρωπορειών".

Η Διάσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν 1.000 αντιπρόσωποι από διάφορες χώρες, θα ασχοληθεί με την επισφαλή απασχόληση, τον αποκλεισμό και το ρατσισμό, ενώ - όπως σημειώνεται - θα καταδειχτεί και η διαφωνία με τη σημερινή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παράλληλα θα προετοιμαστεί η μεγάλη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Κολωνία, στις 5 Ιούνη 1999.

Στη διαδήλωση θα συμμετέχουν ευρωπορείες από την Πράγα, το Λουξεμβούργο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και άλλες πόλεις και θα συναντήσουν στην Κολωνία την Αντιδιάσκεψη κορυφής, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τη Διάσκεψη κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Από την Αθήνα υπάρχει η σκέψη για ένα "τρένο των λαών" που θα περάσει από Θεσσαλονίκη, Σεράγεβο, Βελιγράδι και θα καταλήξει στην Κολωνία, όπου θα στηθεί και ένα κάμπινγκ για δυο βδομάδες, στο οποίο θα διεξαχθούν διάφορες εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ