Τρίτη 15 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Εκπτώσεις" στον ΠΑΟΚ

Του επιστράφηκαν οι 3 βαθμοί και μειώθηκαν σε τρεις οι αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας του

"Σολομώντεια λύση" θέλησαν να δώσουν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων στην διαβόητη υπόθεση του ΠΑΟΚ. Χθες με 4 ψήφους υπέρ και 2 κατά αποφάσισαν να επιστρέψουν στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ τους τρεις βαθμούς και για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν τελείωσε ποτέ ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με 3 αγωνιστικές (από πέντε) και δύο εκατ. δρχ. πρόστιμο. Ετσι ο "δικέφαλος του βορρά" με 26 β. ανέβηκε στην τρίτη θέσης της βαθμολογίας.

Στο μεταξύ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ δέχτηκε πως η ΠΑΕ Αρης οφείλει χρήματα στους Μιρτσέκη (18.889.800), Στρατηλάτη (13.000.000), Δημητριάδη (4.000.000). Επέβαλε λοιπόν στην εταιρία ποινή αποκλεισμού, η οποία όμως στο πρόσφατο παρελθόν δεν εφαρμόστηκε.

Επτά οι Ελληνες διεθνείς

Επτά διαιτητές θα εκπροσωπούν τον εαυτό τους και τη χώρα μας σε αγώνες διεθνούς επιπέδου. Σύμφωνα με την επιλογή της ΦΙΦΑ, το δικαίωμα αυτό απέκτησαν ξανά οι Μπίκας, Μποροβήλος, Παπαδάκος, Κασναφέρης, Φασόλης, Ψυχομάνης, Βασσάρας. Εκτός συνόρων θα σφυρίζει σε αγώνες γυναικών η Αντωνία Κοκότου και σε παιχνίδια 5Χ5 οι Φεσόπουλος, Μποντιώτης.

Βοηθοί διαιτητές από την παγκόσμια συνομοσπονδία ορίστηκαν οι Κακουλίδης, Ρέντζης, Λάππας, Τσολακίδης, Γκρούτσης, Φωτόπουλος, Κοσσικίδης, Ορφανός, Γιώτας και οι κυρίες Μαργαρίτη, Αρβανίτη, Γρυλλάκη. Επίσης η ΦΙΦΑ απέρριψε την προσφυγή του Γ.Χ. Γεωργιάδη και έτσι εντός 30 ημερών θα πρέπει ο παίχτης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό 125 εκατ. δρχ.

  • Εφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία ο Κ. Κωνσταντινίδης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων ημερών, κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ