Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Συμπαραστέκονται στην Βέρα Νικολα'ϊδου

Τη συμπαράστασή τους δηλώνουν τα ΔΣ των Παραρτημάτων ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ στην Βέρα Νικολαϊδου, υποψήφια δήμαρχο Νίκαιας, επικεφαλής της "Δημοκρατικής Ενότητας", και καταγγέλλουν την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής να την θέσει σε αργία.

"Εκφράζοντας τη θέληση όλων των αντιστασιακών μελών μας, συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στην Βέρα Νικολαϊδου, για την κατάφωρη παράνομη και πέραν κάθε πολιτικής δεοντολογίας συμπεριφορά εναντίον της, του σημερινού δημάρχου Τράπαλη, εκτελεστικού οργάνου των κυβερνητικών μεθοδεύσεων.

Η Β. Νικολαϊδου είναι καταξιωμένη στη συνείδηση του κόσμου, γιατί αγωνίζεται για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση με προοδευτικά, δημοκρατικά, κοινωνικά χαρακτηριστικά, όπως εκφράζονται από τον Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΤΑ) της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ), που αποτελεί και πολύτιμο ντοκουμέντο για τη δημοκρατική αποκέντρωση του κράτους. Και πιστεύουμε ότι θα ανατρέψει, μαζί με το λαό της Νίκαιας, την κατάπτυστη σκευωρία που πραγματοποιείται από την κυβέρνηση".

  • Επίσης, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ με ανακοίνωση για το ίδιο θέμα ανάμεσα σε άλλα τονίζει: "...Οι γυναίκες της Νίκαιας κρίνουμε αυτή την ενέργεια απαράδεκτη, καλούμε τον γγ Περιφέρειας Αττικής να ανακαλέσει την απόφασή του. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό της Β. Νικολαϊδου, πρωτοπόρου μέλους του συλλόγου μας, για να λάμψει η αλήθεια και αυτό θα το δείξουμε με τον τρόπο που εμείς οι γυναίκες ξέρουμε, την ψήφο μας".

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ